Show filters

Over Stoit Groep

Stoit groep is een ruim 30 jaar jong familiebedrijf opgestart door Mvr. Stoit en sinds ruim 20 jaar met haar hoofdvestiging gevestigd op de Vestdijk in Eindhoven. Stoit groep is het grootste verhuurkantoor in de regio gericht op expats met woningen in het midden en hoge segment. We hebben ruim 120 multinationals als klant en beheren de woningen van een groot aantal investeerders en particuliere verhuurders.

Ambitie

Stoit Groep ziet dat verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen een groeiende markt is. We streven ernaar kwalitatief goede huizen en appartementen te verhuren aan onze relaties, tevreden bewoners te hebben en de verhuurders totaal te ontzorgen. We hebben de ambitie om onze positie in de markt te versterken in de sterk veranderende verhuurmarkt. 

Organisatie

Stoit groep staat sterk en kan snel schakelen doordat ze de volgende disciplines in eigen huis heeft. Verhuurkantoor, administratief en technisch beheer, de servicedienst met eigen serviceman, schoonmaak organisatie voor week- en eindschoonmaken. Op deze manier kan Stoit groep een geïntegreerd product aanbieden voor een betere en efficiëntere klantenervaring.

Visie

De woning moet bij de medewerkers/bewoners passen. Prettig wonen geeft tevreden medewerkers. A home away from home.